Studera och få jobb på Velo

Det finns en del företag som alltid ligger i topp när det gäller arbetsplatser där flest studenter vill jobba. För studenter som är intresserade av moderna varumärken och företag är snustillverkaren Velo en populär arbetsplats. Velo lockar med innovativa och tobaksfria produkter som presenteras i ett tidsriktigt koncept.

Häng med för att förstå lite närmare varför Velo är en eftertraktad arbetsplats för unga studenter med stort driv. Vad gör företaget och varför sticker det ut på arbetsmarknaden?

Innovation och framtid

Företag som Velo har just nu en stor framgång i Sverige och utomlands. Det är flera faktorer som ligger bakom succén, men framför allt de innovativa produkterna som erbjuds. Vitt snus är helt rätt i tiden och det är dessutom en spännande produktkategori. Därför lockas många studenter till att söka jobb hos Velo efter genomförda studier på något av våra svenska universitet eller högskolor.

Kreativ arbetsplats

Moderna företag Kan idag karaktäriseras som en plats där framför allt drivna och kreativa människor passar in. Det vill säga arbetssugna som letar efter ett underhållande och stimulerande jobb. Det är också en bra beskrivning av Velo som företag. Här sker intressant produktutveckling och modern marknadsstrategi i tidsriktig anda.

Relaterade inlägg