Att arbeta med fransar är något som lockar allt fler skönhetsintresserade. Anledningen är säkerligen alla fördelar som finns med yrket. Det är lätt att starta eget, utbildningarna är oftast korta och det är ett fritt arbete där du får en nära relation till dina kunder.

Lashlift utbildning

Du kan gå en lashlift utbildning och bli färdig diplomerad lashlift-stylist inom 2 veckor. Det fantastiska med utbildningen är att du kan gå den i din egen takt och ta längre tid på dig om du vill och behöver. Utbildningen är dessutom helt nätbaserad vilket innebär att du kan gå den var du än befinner dig i landet. Utbildningen är perfekt för den som vill komma igång att arbeta som stylist snabbt. Du får alla nödvändiga kunskaper för att direkt efter utbildningen kunna behandla naturliga fransar, färga och keratinbehandla. Certifikatet är internationellt och du kan direkt efter avklarad utbildning börja ta emot dina första kunder.

Fransförlänging

Utbildningar för förlängning av fransar är något mer omfattande än att enbart gå en kurs om lashlift. Dessa kurser kräver dessutom vanligtvis fysisk närvaro på skolan. För den som är seriös med sitt karriärval och som vill bli en mer mångsidig stylist kan det vara riktigt givande att även gå en kurs om fransförlängning.

Relaterade inlägg